♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Havazás
Január
Hőmérséklet: -11°C 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő és Mile Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

     

 

 

Faliújság • • Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Krónikás• • Bestiárium • • Belépés

 

Faliújság

Nyári összefoglaló

2020.09.30. 14:17, Eldenith

Sziasztok!

Huhh, hát elég sok dologban volt részünk a nyár alatt, már legalábbis ami a szerkesztői részt illeti :D Úgy gondoltam, igazán megérdemeltek egy összesítést arról, hogy mi lett kész, valamint mi fog következni, mire számíthattok.

Kezdjük az elejéről

Mindenki életét máshogy befolyásolta a kialakult helyzet, nekem például ez adott erőt, motivációt, de mindenekelőtt időt arra, hogy fejest ugorhassak a rengeteg tennivalóba. 

Teljes a karakterek listája

Bizony, jól látjátok! Minden karakter megkapta a saját kis rajzát, valamint megint új adatlapot kapott mindenki. Idegesített, hogy annyira hosszú volt a modul, így viszont (szerintem) egész kényelmesen átfutható mindenki dolga :D Nem tagadom, ez a projekt vette el az életemből a legtöbb időt, de úgy érzem, megérte.

Új eladó lovak

Az eladó lovak is, mint ahogyan azt már ígértem korábban, teljes egészében renoválódtak. A kivitelezés hasonló a karakterek adatlapján látottakhoz, ezzel esélyt kínálva arra, hogy kis helyen több ló közül is válogathassatok új karaktereiteknek :)

Bővült a Bestiárium

Vagy legalábbis olvashattok végre Urgoroth-ról, aki minden bajnak a forrása.

Leleplezett edzők

Bár még csak Akel-ról láthattok rajzot, de a többi edzőről is hamarosan láthattok adatokat, valamint a saját lovaikat már most is megcsodálhatjátok! Annyit elöljároban megsúgok, hogy van valami közös vonásuk ;)

Bővülő lovasiskola

A Sekretim után a lovasok magasabb szintet érnek el, de még mindig tanulniuk kell annak érdekében, hogy a játék teljes valójában pöröghessen! Ennek velejárójaként bővül a lovasiskolai feladatok tömkelege.

A Halloween event

Az bizony! Nem hagylak idén ősszel event nélkül titeket :D Bevallom töredékesen, hogy a húsvéti játék nyereményeit még nem mindenki kapta meg, de mire elérünk az újabb eseményhez, addigra már mindenkinek ott fog lapulni a felszerelései között az aprócska ajándék.

Tehát, visszatérve a Halloween eventhez

Annyit elöljáróban megígérhetek, hogy most senkit nem fog megtámadni egy gorillakutyadémon sem, hanem ezzel ellentétben egy igazán jókedvű eseménynek nézhetünk elébe.

A pontos dátum: 2020. október 19. - november 10.

Hamarosan olvashattok további információkat a közelgő eventről!

Még nincs hozzászólás.
 

Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!