♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Havazás
Január
Hőmérséklet: -11°C 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő és Mile Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

     

 

 

Faliújság • • Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Krónikás• • Bestiárium • • Belépés

 

Játék

Hidden Hill területe

Kattints a képre a teljes méretért!

 

Segédlet

Vagyis mit hogyan várunk a játék során.

E/1 vagy E/3?

Nos, ez nincs meghatározva, azt használjátok, amelyik nektek jól esik. Nem szeretném korlátozni ebből a szempontból, itt mindenki az lehet, aki lenni akar, ez pedig véleményem szerint eléggé befolyásoló tényező.

Gondolatok és párbeszéd

Nos, fene a pofámat, de én csak és egy kizárólagos okból nem olvasok angolul könyveket, az pedig a nehezen értelmezhető akkor ezt most gondolta vagy ki is mondta? ^^"
Éppen ezért a párbeszédeket
Mindig előzze meg egy gondolatjel. Az már egyénileg eldönthető, hogy kiemeled-e félkövérrel.
A gondolatokat pedig szerintem úgy a legegyszerűbb elhatárolni, ha dőltre állítjátok. Szerintem :D Az idézőjelek használatát inkább a felolvasott feliratoknál szokták használni az emberek.

Telefonról írsz?

Szerencsére akkor is tudsz írni, ha esetleg gép nincs, de telefon vagy tablet van kéznél. Bár tény, hogy olyan szépen megformázva nem lesz, mintha gépről írnál, de a fontosabb részeket még így is sikeresen meg lehet oldani.

Mivel képet nem tudsz beilleszteni, ilyenkor így: {KARAKTEREMNEVE} a legegyszerűbb belekezdeni. Ezt elhatárolni az ezt követendő reagtól így tudod: <p></p> és innen folytathatod is a sztorit (ez az enter kódolása).
Félkövér kiemelést: <b>ide jön a szöveg</b>
Dőlt kiemelést: <i> ide jön a szöveg</i>
Aláhúzást: <u>ide jön a szöveg</u>

Hát eltűnt ez a galád

Mi történik akkor, ha huzamosabb ideig befagy egy kör? 
Ha a jóérzésre hallgatsz, akkor még vársz, hátha mégis feltűnik az illető, aki miatt befagyott, vagy megkérdezed privátban, hogy akkor most mi legyen. De mivel nem várom el senkitől, hogy akkor most zsa facebook és zaklassuk a másikat, ezért 2 nap után automatikusan továbbállhattok a befagyott helyszínről/szituációból.

 

Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!