♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Havazás
Január
Hőmérséklet: -11°C 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő és Mile Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

     

 

 

Faliújság • • Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Krónikás• • Bestiárium • • Belépés

 

Magunkról

Számos kérdés felmerülhet bennetek azzal kapcsolatban, hogy miért pont itt üssétek el a szabadidőtöket, miben jobb ez, mint a többi, meg úgy egyáltalán, Miért? Itt igyekszem minden kérdésre megadni a választ, egyben bemutatni ezt az apró világot, melyben szívesen látlak benneteket.

Hogyan pattant ki?

Tulajdonképpen először nem is ennek indult, mint ami. Először fújtattam a laptop előtt ülve és szitkozódtam, hogy "az ördögbe már, hogy minden használható lovat már nevelnek, hát nem lehet igaz, hogy ezek a versenynek nevezett izék is ennyire gyatrák" és tovább. Először az egész egy lóneveldének indult, rajzolt lovakkal, hogy mindenkinek legyen egy olyan, amit akar, és nincs fent Shutterfly vagy húszszor.

Ezután következett az, hogy oké, de ez így eddig dögunalom lesz, hát adjunk hozzá egy kis lehetőséget a szerepjátékhoz.

Aha, persze. Teltek a hetek, az oldal csak úgy állt magának, majd egy nap, amikor újból elővettem ezt az egészet és patakzottak a könnyeim az éppen befejezett könyvemtől, megszületett a döntés: rajzos lovazós szerepjáték lesz ez végül.

Hogyan játszhatok?

Háhááá, azt hinné az ember, hogy ez a legegyszerűbb dolog, mi? Hát nem!
Nem.
Léteznek alapból választható lovak, akiket külön menüpont alatt találhatnak meg az éppen jelentkezni kívánkozó játékosok. Ezek a lovak kapnak egy kinézetet és egy jellemet, tehát neked már csak annyi a dolgod, hogy a játék alatt azonosulni tudj a karaktereddel, aki egy éppen olyan lóval éli mindennapjait. Ha esetleg valami nem tetszik, lehet rajta változtatni a felvételi eljárás során. De csak a ló küllemén. A jellemén nem.

A felvételi eljárás

Nos, igen, létezik nálunk egy ilyen is.
Szeretnék egy igazán jó közösséget kiépíteni igazán jó emberekkel, ezért külön felvételi eljárásra kerül a sor, miután leadtad a jelentkezésedet. Pontosan azért, hogy ez sikeresen megtörténhessen, egy aktív e-mail címet kell megadnod a karakterigénylésnél, hogy felvehessem veled a kapcsolatot.
Nincsenek sablon kérdések, mindenkihez más kérdéseim lesznek. A beszélgetés során fog eldőlni minden.

Viszont nem egyszeri alkalomról van szó: ha esetleg nem sikerülne, átbeszéljük, hogy mik voltak azok a szempontok, amik alapján nem sikerült. Így ha ténylegesen szeretnél nálunk játszani, tudsz ezeken a dolgokon fejleszteni és legközelebb, amikor úgy érzed, fejlődtél, újra megpróbálhatod.

* A felvételi eljárás jelenleg szünetel, de nem jelenti azt, hogy maga a jelentkezés is. Egyszerűen csak nincs kapacitás most még ezzel is bíbelődni, így szabad a csatlakozás! Viszont ettől függetlenül ugyanúgy fontos a jó fogalmazás, vagy a potenciál!

Outfit

A jelentkezést követően, amint bekerült a karaktered a többiekéhez, erősen ajánlott összeraknod egy outfit-et az emlékkönyvedbe. Miért is fontos ez? Bár a karaktered leírásában megadsz egy kinézetet és egy jellemet, fontos az öltözetre is összpontosítani, hiszen a rajzon végülis az jelenik meg. Az outfit segítségével sokkal pontosabb képet tudsz megadni karaktered mindennapjaihoz, nem utolsó sorban nekem is hatalmas segítség a rajzoláshoz.

Lóválasztás

Talán, vagy nem, felmerülhetett az a kérdés is, hogy egy lóra csak egy ember jelentkezhet-e. Nem. Többen is jeletnkezhettek rá. Mivel nem feltétlenül biztos, hogy a jelentkezők mindegyike átmegy a felvételi eljáráson, ezért nyugodtan jelentkezhet több ember is egy lóra.
És mi van akkor, ha többen is átmennek? Ebben az esetben felajánlom, hogy változtatok a küllemén itt-ott-amott, hogy azért mégis hasonlítsanak egymásra, de azért ne legyen ugyanaz a kettő.

Több karakter

Van lehetőség több karakterre is, illetve több ló birtoklására, de ezeknél újból át kell esnünk egy "felvételi eljáráson", hogy mindkettőnk számára világos legyen, hogy igenis te képes vagy játszani több karakterrel is egyszerre.
Előre szólok, csak akkor lehetséges ez, ha már van egy 30-as szintű karaktered, és nem lesz ám könnyű.

Hidden Hill

Hogy néhány szó is eshessen már végre a témánkról.

Elhelyezkedés

A lovasközpont az USA-ban, Idaho állam északi részén terül el, közel a kanadai határhoz. Keletről a Kaniksu erdő, délről a Pend Oreille tó, nyugatról pedig a Sziklás-hegység egyik nyúlványa öleli körbe.

A téli átlaghőmérséklet -15 °C, míg nyáron 20 °C.

A lovasközpont

Hidden Hill távol esik minden településtől, a lehető legközelebb a természethez. Egyfajta "bentlakásos" lovardaként működik, ehhez méltón kiszelektálják az ide jelentkezőket.

A lovarda lóközpontúságáról, valamint nemzetközi versenyeken elért dobogós helyezéseiről vált híressé a lovasok körében.

Csak és kizárólag szakirányú továbbképzés folyik, kezdők oktatására lehetőség nincs.

Szintrendszer

Karakteredet tekintve szintenként juthatsz előrébb a játékban. Az első szint az, amikor először találkozol a lovaddal. Egyáltalán nem ismeritek egymást. Az összeszokás és a megismerkedés, valamint a közös edzések alkalmával fejleszthetőek lovad pontjai, melyekkel szinteket lehet lépni.

Extra: 5 szintenként új kép, új adatlap jár "ajándékba" a párosnak

Mi szükség van a versenyekre?

Egy kis potya pont miatt. De tényleg. Továbbá az első helyezettek mindig kapnak valamilyen plusz képet a fotóalbumukba. De nem, nem csak az elsők kapnak pontokat, hanem mindenki. Tehát nem feltétlenül csak egy ember jár vele jól. 

Bolt, pénzrendszer

Első és legfontosabb dolog, amit mindenki jegyezzen meg: egy karakter alapból 50 $ pénztartalékról indul, amit lehet bővíteni is nyilván, nem csak elfogyasztani. A legegyszerűbb módja a bővítésnek a következő: minden hónap 1-én 10 $ íródik jóvá az aktív karakterek számlájára, tehát azokéra, akikkel játszanak, vagy a lovasiskolát teljesítik a háttérben.

Pénzszerzési lehetőség #1: rajzok

Igen, tehát lehet beküldeni rajzokat 3 platformon keresztül is (facebook oldalnak üzenetben, nekem e-mailben, vagy a chatbe küldve egy imgur linket a feltöltött rajzról). Rajz mellett a festmények is elfogadottak.

Egy-egy rajzért különféle összegek íródnák jóvá:

  • fejképért: 10 $
  • egészalakos képért: 20 $
  • háttérrel együtt: 50 $
  • Több karakter megjelenítése egy rajzon: karakterenként 50 $

Pénzszerzési lehetőség #2: versenyek

Nyilvánvalóan a versenyeken elért különböző helyezésekért is járnak bizonyos összegű pénznyeremények, amelyek versenyenként eltérnek.

Sekretim

A központban nem hasraütésszerűen válogatják ki a lovasokat: úgymond egy felsőbb erő rendeli el, ki érdemes erre.

A lovardában töltött napok átlagosak is lehetnének, ha egy bizonyos szint elérése után nem fordulna fel az ember élete fenekestül. Ekkor minden lovas átesik egy "kiválasztódáson", vagyis a Sekretimen. Itt dől el, kik irányítják az életét, mi a célja és hogy ennek elérésében ki segít neki. Viszont ezzel adósa lesz egy másik dimenziónak.

A másik dimenzió történetéről és felépítéséről ide kattintva többet olvashatsz.

 

Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!