♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Havazás
Január
Hőmérséklet: -11°C 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő és Mile Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

     

 

 

Faliújság • • Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Krónikás• • Bestiárium • • Belépés

 

Urgoroth

Magassága: 427 cm
Megjelenés: Lárva test, sárkány fej és lábak, bogár csáprágók, giliszta farok; testét kőkemény földnek lehetne leginkább jellemezni, tüskéi pedig mint a sziklák, vagy vulkanitok. Szeméből és szájából, valamint egész testéből a tomporáig láva bugyog.

Urgoroth, a pusztító
Az idők hajnalán, mikor még semmi és senki nem uralkodott, amikor a világ még éppen megszületőben volt. Ishvyr dimenziójában két lény született a Nagy Egészből: Grahfeer a teremtő, és Urgoroth a pusztító. Mindketten egyenlőek voltak egymással, nem volt egyikük sem erősebb a másiknál. Harmóniában éltek egymással és vegézték azt, mire megteremtettetek: Grahfeer teremtette a földet, a hegyeket, a folyókat, Urgoroth pedig nemes egyszerűséggel elpusztította Grahfeer hibáit, vagy pedig átalakította azokat. Grahfeer ideje nagyrészét erdők sűrűjében megbújva töltötte, Urgoroth viszont a mélybe vezető járatokat kedvelte.

Urgorothnak viszont egy nap elege lett ebből a játékból. Grahfeer teremtményeit démonokká faragta át, akik őt szolgálták. Ettől a hatalomtól Urgoroth megrészegült és többet akart, elpusztítani mindent, amit Grahfeer valaha is létrehozott.

Grahfeer tisztában volt vele, hogy képtelenek legyőzni egymást Urgoroth-tal. Három embert teremtett ekkor: Daugiont felruházta a természet erejével, Fareed a mágia birtoklását kapta, míg Aegir a kimeríthetetlen erőt birtokolta. Grahfeer, oldalán a három emberrel, képes volt eltörölni Urgoroth seregét és legyengíteni a sárkányt annyira, hogy könnyűszerrel elzárhassa őt a föld legmélyére. Grahfeer ereje fogytán járt. Hogy halála után senki fel ne oldhassa a pecsétet, mely Urgoroth-t tartja bezárva, egy három drágakővel nyíló kaput hozott létre: egy szarvas formájú jadeit, egy oroszlánt ábrázoló kék gránát és egy ló alakú piros gyémánt a kulcs ehhez a kapuhoz. Ezeket a "kulcsokat" három teremtményére bízta: rejtsék el és tartsák létezésüket titokban.

 

Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!