♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Húsvéti event

Kellemes napsütés
Április
Hőmérséklet: 15°C 

 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

   
  

 

 

Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Belépés

 

Húsvéti event

A Húsvét, mint tudjuk, keresztény ünnep, ám nálunk, Hidden Hill-ben ez inkább a tavaszi megújulásról szól, hogy a természet újra elkezd pompázni a zord télt követően. Az évek során mindenki csak csendben élvezte az egyre erősödő napsugarak simogatását, ám most Akel és az edzők egy kis újdonságot szeretnének kipróbálni: minden lovas kapott egy egyedi, teljes mértékben személyre szabott tojást, amelyet elrejtettek valahol a lovarda területén. De csak óvatosan! Ha valaki nem a sajátját érinti meg, eléggé...kellemetlen élményben lesz része.

Egy kis segítség

Minden lovas talál az adatlapján egy meghívót, melyen szerepel egy kép a tojásáról, valamint egy kicsit ködösített leírás arról, hol is találja majd meg (még szép, hogy nem lesz egyszerű).

Az event ideje alatt nyugodtan tehettek fel nekem kérdéseket, hogy vajon jó irányba tartotok-e, vagy pedig szükség lenne egy kis útbaigazításra.

A játék menete

Kétféleképpen is nekivághattok megkeresni a tojásokat, ezzel gondolva azokra is, akiknek bármilyen okból kifolyólag nem lett szabadabb az élete, sőt, talán még sűrűbb is. Tehát:

  1. A legegyszerűbb, legkevesebb időt igénylő módja a tojások megtalálásának egy rövid történet írása. Ha több karaktered is van, nyugodtan összevonhatod őket, hogy együtt vágnak bele a keresésbe. Ezeket a történeteket a karakterek Emlékkönyveibe tudjátok leadni.
  2. A másik, kicsit időigényesebb módja a vadászatnak pedig nem más, mint a Szerepjáték. Ha többen is vagytok, akik ráértek, szerepjáték formájában nyugodtan felkerekedhettek egy közös tojásvadászatra. Hogy az alap játékot ne terheljük le, ezért külön modult kaptok az event idejére.

Bármi kérdésetek adódna, bátran kérdezzetek akár itt a Chat-ben, akár a Messenger csoportban.

Jó vadászatot!

Tovább a szerepjátékhoz >>

 

Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról