♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Húsvéti event

Kellemes napsütés
Április
Hőmérséklet: 15°C 

 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

   
  

 

 

Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Belépés

 

Apróhirdetés
[7-1]

2019.12.24. 19:24 Idézet
Roxie


2019.11.26. 17:06 Idézet
Anne


2019.09.23. 16:33 Idézet
Roxie

Szia!

Szeretnék meghívni a most nyílt oldalam első versenyére, ami nem más mint egy régi jó, szinte már retró táblaverseny.
Bővebb infókért, és a nevezésért katt ide:


2019.05.05. 15:13 Idézet
Avi

2149-ben a föld haldoklik, a tudósok találtak egy időrést, aminek a segítségével képesek visszautazni a múltba egy teljesen új idősíkra. Egy kaput létrehozva fokozatosan zarándoklatokban küldik át az embereket, van aki Lottón nyerte a saját és a családja jegyét, míg vannak akik a munkájuk jóvoltjából tudták átvinni a családjukat. Az új idősíkon lévő elsődleges település neve Terra Nova, itt élnek és dolgoznak a zarándoklattal érkezők. 
Ez a világ, teljesen más mint amit 2149 lakói megismerhettek. A levegő tiszta, fák és növények láthatóak mindenhol, mindemellett veszélyes ragadozók szelik át az eget vagy éppenséggel járják az erdőt. 
 

 


2019.01.16. 17:06 Idézet
Saby


2018.12.06. 21:10 Idézet
Lynn


2018.10.14. 21:01 Idézet

Helló, kedves Túrázó!
Te, aki átlépted a Yosemite határát remélem lélekben felkészültél. Azokat a mondákat ugyanis, amiket annak idején ijesztgetésből hallottál valójában mind egy-egy igaz történet ihlette. A helyiek még véletlenül sem beszélnek, igazából nincs is miről. Azok, akik valóban emberek békés tudatlanságban élik mindennapjaikat, amelyeket csak néha tör meg a másvilág egy-egy erőszakosabb jelenete. A másik oldal, az alakváltók, különböző mesés lények világa pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy másságuk senkinek se szúrjon szemet. Azonban történnek esetek, vannak olyan fajok, akik célul tűzték ki, hogy felfedjék magukat az emberiség előtt, ezzel kockára téve mindenki biztonságát. 

Ha mégis úgy érzed, felkészültél, akkor gyere állj az egyik vagy másik oldalra!

[7-1]

 

Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról