♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Húsvéti event

Kellemes napsütés
Április
Hőmérséklet: 15°C 

 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

   
  

 

 

Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Belépés

 

Játék

Hidden Hill területe

Kattints a képre a teljes méretért!

 

Segédlet

Vagyis mit hogyan várunk a játék során.

E/1 vagy E/3?

Nos, ez nincs meghatározva, azt használjátok, amelyik nektek jól esik. Nem szeretném korlátozni ebből a szempontból, itt mindenki az lehet, aki lenni akar, ez pedig véleményem szerint eléggé befolyásoló tényező.

Gondolatok és párbeszéd

Nos, fene a pofámat, de én csak és egy kizárólagos okból nem olvasok angolul könyveket, az pedig a nehezen értelmezhető akkor ezt most gondolta vagy ki is mondta? ^^"
Éppen ezért a párbeszédeket
Mindig előzze meg egy gondolatjel. Az már egyénileg eldönthető, hogy kiemeled-e félkövérrel.
A gondolatokat pedig szerintem úgy a legegyszerűbb elhatárolni, ha dőltre állítjátok. Szerintem :D Az idézőjelek használatát inkább a felolvasott feliratoknál szokták használni az emberek.

Telefonról írsz?

Szerencsére akkor is tudsz írni, ha esetleg gép nincs, de telefon vagy tablet van kéznél. Bár tény, hogy olyan szépen megformázva nem lesz, mintha gépről írnál, de a fontosabb részeket még így is sikeresen meg lehet oldani.

Mivel képet nem tudsz beilleszteni, ilyenkor így: {KARAKTEREMNEVE} a legegyszerűbb belekezdeni. Ezt elhatárolni az ezt követendő reagtól így tudod: <p></p> és innen folytathatod is a sztorit (ez az enter kódolása).
Félkövér kiemelést: <b>ide jön a szöveg</b>
Dőlt kiemelést: <i> ide jön a szöveg</i>
Aláhúzást: <u>ide jön a szöveg</u>

Hát eltűnt ez a galád

Mi történik akkor, ha huzamosabb ideig befagy egy kör? 
Ha a jóérzésre hallgatsz, akkor még vársz, hátha mégis feltűnik az illető, aki miatt befagyott, vagy megkérdezed privátban, hogy akkor most mi legyen. De mivel nem várom el senkitől, hogy akkor most zsa facebook és zaklassuk a másikat, ezért 2 nap után automatikusan továbbállhattok a befagyott helyszínről/szituációból.

 

Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról