♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Havazás
Január
Hőmérséklet: -11°C 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő és Mile Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

     

 

 

Faliújság • • Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Krónikás• • Bestiárium • • Belépés

 

Húsvéti event

A Húsvét, mint tudjuk, keresztény ünnep, ám nálunk, Hidden Hill-ben ez inkább a tavaszi megújulásról szól, hogy a természet újra elkezd pompázni a zord télt követően. Az évek során mindenki csak csendben élvezte az egyre erősödő napsugarak simogatását, ám most Akel és az edzők egy kis újdonságot szeretnének kipróbálni: minden lovas kapott egy egyedi, teljes mértékben személyre szabott tojást, amelyet elrejtettek valahol a lovarda területén. De csak óvatosan! Ha valaki nem a sajátját érinti meg, eléggé...kellemetlen élményben lesz része.

Egy kis segítség

Minden lovas talál az adatlapján egy meghívót, melyen szerepel egy kép a tojásáról, valamint egy kicsit ködösített leírás arról, hol is találja majd meg (még szép, hogy nem lesz egyszerű).

Az event ideje alatt nyugodtan tehettek fel nekem kérdéseket, hogy vajon jó irányba tartotok-e, vagy pedig szükség lenne egy kis útbaigazításra.

A játék menete

Kétféleképpen is nekivághattok megkeresni a tojásokat, ezzel gondolva azokra is, akiknek bármilyen okból kifolyólag nem lett szabadabb az élete, sőt, talán még sűrűbb is. Tehát:

  1. A legegyszerűbb, legkevesebb időt igénylő módja a tojások megtalálásának egy rövid történet írása. Ha több karaktered is van, nyugodtan összevonhatod őket, hogy együtt vágnak bele a keresésbe. Ezeket a történeteket a karakterek Emlékkönyveibe tudjátok leadni.
  2. A másik, kicsit időigényesebb módja a vadászatnak pedig nem más, mint a Szerepjáték. Ha többen is vagytok, akik ráértek, szerepjáték formájában nyugodtan felkerekedhettek egy közös tojásvadászatra. Hogy az alap játékot ne terheljük le, ezért külön modult kaptok az event idejére.

Bármi kérdésetek adódna, bátran kérdezzetek akár itt a Chat-ben, akár a Messenger csoportban.

Jó vadászatot!

Tovább a szerepjátékhoz >>

 

Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!