♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Havazás
Január
Hőmérséklet: -11°C 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő és Mile Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

     

 

 

Faliújság • • Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Krónikás• • Bestiárium • • Belépés

 

Halloween 2020

Mint már korábban, úgy idén is több felvonásból fog állni a Halloween-i event :D Bár most nem jelennek meg vérengző démonok, De garantált, hogy izgalmas lesz!

Továbbá az event alatt most sem áll meg a játék: ezidő alatt két helyen játszhattok, vagyis a már megkezdett körök ugyanúgy folytatódhatnak tovább, valamint élvezhetitek az event izgalmait. Újdonság, hogy erre külön Fórumot biztosítottunk.

1. hét

Időtartam: október 19 - 25.

Az első héten elég lazán kezdjük a dolgokat. A tökfaragás már egy kötelező elem, ha a Halloween-ről van szó, de ki a fene gondolta volna, hogy nem lesz ez annyira egyszerű?

Feladat: fejenként mindenki kap egy tököt, de nem ám akármilyet - egyenként meghaladják a minimum 1 méter magasságot, ahogyan szélességük is akkora, hogy kényelmesen el lehetne bennük ücsörögni. Ezeket a tököket kell tetszés szerint kifaragnotok, majd az elkészült műremekeket egy fedett helyen, raklapon tárolni!

Tovább a Játékhoz >>

2. hét

Időtartam: október 31. - november 5.

Az indulás óta rengeteg víz lefolyt már, ugyanígy nagyon sok új karakter is érkezett. Ezen a héten nekik nyújtunk lehetőséget arra, hogy beilleszkedjenek "az öregek" körébe.

Feladat: a tökfaragást követő este tábortüzet csiholunk a kollégium előtti placcon. Ez így mintha ismerős lenne eddig, nem? Bizony, így indult akkor is, amikor az Annurakwath igencsak nagy port kavart aznap éjjel. Most viszont nem lesz ilyen veszélyes történés, ugyanis ezen az estén, a tábortűz mellett mind az újak, mind a régiek megismerhetik egymást, mesélhetnek történeteket, legendákat.

Tovább a Játékhoz >>

 

Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!