♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Havazás
Január
Hőmérséklet: -11°C 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő és Mile Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

     

 

 

Faliújság • • Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Krónikás• • Bestiárium • • Belépés

 

Faliújság

GROW

2018.09.04. 11:55, Eldenith

Na sziasztok!

Mérhetetlenül boldog vagyok, ugyanis a legutóbbi bejegyzésem óta nem csak, hogy bekerültünk a top 10-be, de számos új taggal is büszkélkedhetünk: Evi, Nabana és Marie, köszöntünk titeket köreinkben!

Megembereltem magam és másnap már kész voltam Hiden Hill térképével, valamint a játéktérrel is, így hivatalosan is kezdetét vette a játék! Ishvyr térképe még egyáltalán nem kiforrott, csupán vázlatként szerepel a füzetemben, de mire odáig sodródna a játék, addigra már az Ishvyr-i területek is elérhetőek lesznek, térképestül ;)

Továbbá rájöttem, hogy azért tökre jó lenne, ha nem csak az én fejemben léteznének egyes meghatározó karakterek, ezért a listába bekerültek az NJK-k is. Egyelőre még csak a főgóré van teljesen megírva, a többiek még egy cseppet váratnak magukra, de a nagyon alap tudnivalók róluk is elérhetők.

Végezetül a krónikákat is folytattam. Kiegészült egy cseppnyit a tündék leírása, és nem utolsó sorban Narxes népéről is olvashattok már!

Tehát mint látjátok és talán észlelitek is, folyamatosan fejlődünk és a játék egyre izgalmasabb (remélem) ! Az eddigi jelentkezők közül mindenki sikeresen átment a felvételin, tehát emiatt se tántorodjatok el ;)

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Zerg

2018.08.26. 13:00, Eldenith
de im back

Sziasztok!

Elég sokáig magára hagytam az oldalt, amire csak annyi mentségem van, hogy eszközök híján képtelen voltam tovább adni a bennem rejlő gondolatokat. De sikerült beszerezni az új játszótársat egy Wacom Intuos személyében, tehát mostantól minden elkezd pörögni (remélhetőleg).

Ishvyr térképe már vázlatokban kész, valamint a területek nevei is kezdenek körvonalazódni. Hidden Hill térképe sincs elfelejtve, ő is úton van már, ahogyan Grahfeer digitalizált változata is.

Nagyon sok gondolat dübörög bennem, már papírra illetve Photosopra is vetettem nagyrészüket.

Nem szeretnék elsiklani egy nagyon fontos dolog felett, miszerint "legelső" játékosunk is megérkezett Rhia és Willow személyében, akiket Riora fog mozgatni.

Amit még szégyellek, hogy a játéktér még abszolúte nem tart sehol sem. Ez a helyzet a lovarda térképének elkészültével változni fog!

A lovasiskolán is alakítgattam még aprókákat, hogy azért mégse kelljen heteket szenvedni, hogy egy képzést letudjatok (rájöttem, hogy igencsak rontja a játékélményt).

Valamint már készülőben van egy event, ami reményeim szerint akkor fog elrobbanni, amikor már vagyunk egy páran, nem csak édes kettesben :D

Mindenképpen megéri játszani suliidőben is, garantáltan ki fog titeket kapcsolni az a rengeteg minden, ami még a kezeimre vár! :)

Többet, többet

2018.07.17. 18:57

Halihó!

Az elmúlt héten rengeteget foglalkoztam az oldal tartalmával (még ha nem is látszik).
Büszkén kíhúzva elmondhatom, hogy igenis sikerült megírnom a másik dimenzió történetét, valamint nekikezdtem a népek ismertetéséhez. Ja, és elkezdtem vázlatolni, így már meg is nyitott a Sketchbook.

Vár még rám:

  • a lineartok elhagyása és átállás saját rajzokra
  • a szerepjáték helyszíneinek létrehozása
  • térképek minimum vázlatozása
  • valamint a Bestiárium

Na, így ennyit szerettem volna megosztani veletek. Sikerült kilábalnom egy csodálatos betegségből is így a szabadságom másfél hetében, tehát állhatok neki teljes erővel a játéknak. :D

Tartsatok velünk!

Közel a cél

2018.07.04. 10:01, Eldenith
Címkék: nyitás beta
legalábbis a nyitás tekintetében

A jó hír: kb minden készen áll, ami a nyitás szempontjából szükséges.
A rossz hír: de úgy kb még messze van a cél.

Tehát sziasztok, örülök, hogy idetévedtetek, annak méginkább, ha az a kis kotyvasztás, amit eddig sikerült csinálnom, felkeltette érdeklődéseteket és szeretnétek is benne részt venni.

Még igencsak beta szinten állunk az oldallal, de már szerencsére azon a szinten, ahol bátran merem azt mondani, hogy igen, gyertek csak nyugodtan

A jövőt tekintve biztosan lesz:

  • a lineartos képek elhagyása és átállás saját alkotásokra
  • Bestiárium
  • valamint egyre több dologról fog lehullni a lepel

Csak ebben még közrejátszik az is, hogy mennyire érek haza kifacsart zombiként munkából :D

Remélem, lesznek, akik elhatározzák magukat és szívesen csatlakoznának még ebben a beta állapotban is.

Köszi, hogy elolvastad!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!