♔ Hidden Hill EC ♔

Hidden Hill EC

Üdvözlünk a Hidden Hill Equestrian Centernél! Most szántad el magad, hogy lovaddal csodálatos tájakat fedezz fel? Engedd meg, hogy körbevezesselek világunkban, ahol semmi sem az, mint aminek látszik!

Húsvéti event

Kellemes napsütés
Április
Hőmérséklet: 15°C 

 

Csatlakozz Messenger csoportunkhoz!

2018. július Nyitás
Eldenith Szerkesztő
Fantasy szerepjáték Téma
G-Portál Tárhely
Linda & Szofi & Eldenith Design
Gergő Köszönet

 

 

 

Csere sarok

Cserére aktív oldalak jelentkezését várjuk a chatbe.
Nem kizárólag szerepjátékos oldalakra számítunk!

   
  

 

 

Magunkról • • Csatlakozás • • Karakterek • • Játék • • Belépés

 

Faliújság

Előkészületek

2019.03.27. 10:43, Milku
Címkék: reopen outfit

Sziasztok!

Ahogyan azt páran észrevettétek, néha-néha mutatok aktivitásra utaló jeleket. Nos igen, jól gondoljátok, nem sok van már hátra a visszatéréshez, ám ehhez egy fontos dologra is szükségem van, mielőtt még azt mondanám, hogy na akkor most re-open és csapatás.

A helyzet tehát a következő: megkérnék minden játékost, hogy már meglévő karakterének dobjon össze egy outfitet és ezt helyezze el az emlékkönyvébe. Mit is jelent pontosan az outfit? Azok a ruhadarabok, kiegészítők, stb. amiket úgy átlagban hord a karakteretek, amikor csak tudja (mindenkinek van egy kedvenc pulcsija pl, ismerős?).

Ennyit szerettem volna most. Menjetek és élvezzétek a napsütést és mozgassátok meg az agykerekeiteket :D

Hiatus

2019.01.21. 19:37, Eldenith

Sziasztok!

Nincs olyan, aki ne vette volna észre, hogy nem vagyok valami sűrűn aktív az elmúlt időszakban. Ennek egyetlen oka van, ami miatt tulajdonképpen megírom ezt a kis közleményt, hogy biztosan eljusson mindannyiótokhoz.

Sajnos bizonytalan ideig kénytelen vagyok visszavonulni, olyan minőségű szar zúdult a nyakamba 2019 legelső napjaiban.

Ez mit is jelent? Azt jelenti, hogy én nem leszek, semmilyen formában. Természetesen Facebookon elérhettek, ha van pár kérdésetek. Továbbá a meglévő karaktereitekkel szabadon játszhattok, mindenféle kötöttség nélkül. De tényleg. Csak ne öljétek meg egymást :D 

Ne aggódjatok, mert ez nem végleges bezárást jelent, csupán egy hirtelen jött átmeneti időszakot. Amint esélyt látok arra, hogy aktívan visszatérjek, azt hamar észlelni fogjátok :)

Addig is vigyázzatok magatokra és játszatok boldogan!

Adventi kalendárium

2018.12.01. 19:49, Eldenith
Hidden Hill módra

Halihó!

December kezdetével szerettem volna nektek kedveskedni valamivel. Őszintén szólva egy darabig nem tudtam, mi is legyen az, amivel nem fogok sokáig tökörészni, de végül megszületett a tökéletes gondolat: egy adventi kalendárium.

Bár tény, összesen csak 11-en vagyunk, viszont ezt a 11 lovat nem tart semeddig szétszortírozni a napokra, így egészen december 24-ig 2 naponta "kinyílik" egy-egy "ablak".

Ezek a meglepetés rajzok a lovak adatlapján jelennek majd meg, szóval csekkolgathatjátok őket serényen ;) Ha viszont nem szeretnétek potyára kattintgatni, a Bővebben részben folyamatosan felsoroljuk, melyik nap hová nyílt az ablak :)

Az első ablak ma, december 1.-én nyílt ki:

Őszutó

2018.11.26. 19:04, Eldenith
csendből tör elő

Na sziasztok!

A november sajnálatos módon egészeen halkra sikeredett, rengeteg dolog halmozódott fel, amiket csak toltam és toltam és toltam. Így a hónap végére viszont jelentkeznék nektek egy kis összefoglalóval, hogy ebben a hatalmas csendben mi történt itt.

Egyrészt lezárult a szavazás: 12 igen és 1 nem szavazattal a többség szava nyert, így a legújabb funkció, az emlékkönyv mindenki számára elérhető. Igen, ezzel egyetemben a karakterek új adatlapokat kaptak, melyet nem kell mérföldeki letekergetni.

Pár szó az emlékkönyvről.
Minden karakternek saját emlékkönyve van, melybe feljegyezheti, mikor mi történt velük. Itt konkrétan arra gondolok most, hogy ha nem juttok a játékkal semerre, akkor is legalább tudjunk valamit a karakteredről és a lováról. Egyfajta naplóként is kezelhetjük. Természetesen ide is nyugodtan csinálhattok illusztrációkat, ez alapvetően nincs megtiltva sehol sem a játékban. Valamint igen, ez egy új pénzszerzési lehetőség, ugyanis feljegyzésenként 20 $-t írunk jóvá a karaktered pénztartalékához.

Másodszor nagyon szépen halad mindenki a lovasikolával, ezt esküszöm, öröm látni, hogy már rengetegen a 30-as szint környékén jártok, sőt, van már olyan is, aki elérte. Ugyanakkor rémisztő is egyben, mert csak gyűlik a váróterem, a bolt meg sehol, meg igazából a történet sem, és et cetera et cetera ez itt a hiszti helye. xD

Ehhez kapcsolódik a harmadik rész is: legyetek ám résen, ugyanis decembertől akár engedi a munkahelyem, akár belegebedek, de úgy behozom a lemaradásaim nagyobbik részét, hogy csak ámulni fogtok! :D

Az újakat és a visszatérőket továbbra is szívesen látjuk, egyáltalán nem lenne nehéz számukra a becsatlakozás és a beilleszkedés :)

Jó játékot drágáim!

Innováció

2018.10.20. 20:42, Eldenith

Sziasztok!

A mai nappal el is kezdődött a legelső event az oldalon, ami szezonálisan a Halloween jegyében fog telni. Több hullámú játék lesz. Nem is regélnék róla itt, menjetek, nézzétek meg, miről is szól és érezzétek jól magatokat ezalatt a két hét alatt! :D

Tovább a Halloween event-hez >>

Ám amiről írni szeretnék nektek, az tulajdonképpen egy eléggé összetett dilemma.

  1. Ahogyan elnéztem, a szereppel nagyon nyögvenyelősen haladtok, viszont a lovasiskola része eléggé pörög.
  2. Többen is jeleztétek még a múltkor, hogy nem túlzottan vállalnátok fel a rajzaitokat, ezzel elesnétek az egyszerű pénzszerzési lehetőségektől.

Tehát felmerült bennem a kérdés, hogy mi lenne, ha mindenki kapna magának egy modult, úgymond naplót, ahová, ha úgy van, írhatna egy hosszabb történetet? Akár a lovával, akár csak a hétköznapokról. Ezzel is kialakíthatnátok egy kapcsolatot a lovatokkal, ami a játék során nagyon nehezen jön össze, hiszen mindenkinek vannak magánéleti dolgai, amiket valljuk be, mindig előrébb helyezünk. Továbbá ezekért a történetekért is kapnátok bizonyos összegeket. 

Ebbe viszont egyedül nem vágnék bele, a Ti véleményetek döntené el ezt a kérdést, így arra kérek mindenkit, akár játékos, akár csak gondolkozik rajta, hogy szeretne csatlakozni, tegye le a voksát a bal oldalon (chat alatt) található szavazásnál! :)

 

Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról